Нивото на спирачната течност
Известие
Collapse
No announcement yet.
Въпрос относно лампа на арматурното табло
Collapse
X
-
и моята е така, но нямам течове
едно 'майсторче' ми каза, че от спирачния апарат влизала към цилиндрите и от ауспуха излизал бял пушек...изобщо не знам дали е възможно, ама наистина си ми попушва едно сивкаво, особено като е студена.... не знам, може и да си въобразявам, ама ако някй от компетентните колеги има идея ще се радвам да я сподели!
П.С. забравих да кажа: доливам около 150 мл/месец..[/QUOTE]
колега как ще доливаш по толкова и мислиш че няма теч ти си като леика тва не е вода не се изпарявя помисли че и саединителя на тея коли е със помпи и тея помпи се захранват с течност от казанчето на спирачките ако нямаш теч по спирачната система (не само гумите ) маркучи, кантарното на задния мост и така нататък провери помпите на саединителя едната е вътре в купето като се наведеш ще я видиш натисни саединителя и ще видиш каде влиза желязото другата е върху скоростната кутия НЕ МОЖЕ ДА НЯМАШ ТЕЧ ако и там е сухо , на серво апарата на спирачките в ляво от спирачната помпа влиза 1 черен твърд маркуч . с кръгови движения го издърпаи БЕЗ ДА ЧУПИШ НИЩО тои е просто напъхан в едно гумено уплътнение и трябва да излезе с малко усилие , през отвора които ще се отвори бръкни с ПРЪСТ не друго да видиш да не е пълно сервото със спирачна течност ако е така сваляш чистиш че иначе за серво в моргата и нова спирачна помпа
П.П ако има нещо пиши може и на лични както решиш ще помагаме с каквото можем УСПЕХ146 ti пилена сгъстена и портната ежедневка
145 jtd венера полиуретанс ендуранс тиим
Comment
-
Първоначално публикувано от vlado_iv Покажи съобщениеАз не мога да си обясня как ще ти влиза спирачна течност в цилиндрите?????????
Влиза ти антифриз евентуално!
Когато е запалена слагаш ръка на аспуха и виж какво ще се налипи по нея ако е антифриз ще има пара и ще е мазна ръката.
Ако искаш върви в ЕКСПРЕСА и търси Пачо кажи му че аз те пращам.Той е майстор на БОШ и даже кара 145а.
УСПЕХ146 ti пилена сгъстена и портната ежедневка
145 jtd венера полиуретанс ендуранс тиим
Comment
Comment